Tipy na dárky: Originální dárky s věnováním

Hledáte dárek k narozeninám? Vánoce se blíží a nevíte co dát svým blízkým pod stromeček? Z čeho bude mít maminka nebo tatínek radost? Slavíte výročí a tápete, co dát manželovi nebo manželce za dárek? Chcete překvapit přítele nebo přítelkyni k Valentýnu? Chystáte se na svatbu a sháníte svatební dar pro novomanžele? Chce to dárek, který je originální, osobitý a udělá radost na celý život: dárek s věnováním. Máme pro vás připravené skvělé nápady, jak vybrat dárky pro muže i ženy, které vaše milované zajisté potěší. Proč si vůbec dáváme dárky se dozvíte na konce článku.

Originální dárky s věnováním, které udělají radost

Dárek nemusí být drahý. Dárek by měl být osobní a od srdce. Dárkem chcete ukázat, že jste mu věnovali čas a pečlivě ho vybírali s láskou. Nejlepší jsou dárky s vlastním věnováním - textem, obrázkem nebo jejich kombinací. Proto nabízíme k našim dřevěným hodinkám a dřevěným brýlím gravírování zdarma. Zkuste se zamyslet nad tím, co obdarovaný má rád, v čem je pro vás výjimečný a určitě přijdete na to správné věnování. Při výběru vám samozřejmě rádi pomůžeme. Velmi oblíbeným je třeba jméno a srdíčko, jako projev hluboké lásky. Podívejte se i na ukázky naší práce v sekci gravírování a nechte se inspirovat. Dřevěné doplňky potěší každého muže a ženu jakéhokoliv věku. Dřevo dýchá, voní a je příjemné na dotek. Vždy tak s sebou nosíte kousek přírody. S věnováním získáte originální dárek, který velmi mile překvapí a udělá velkou radost.

Tip #1 Dárek s věnováním: Dřevěné hodinky

Jak se říká: čas je drahý nebo čas jsou peníze. Je potřeba si ho hlídat, ať nezmeškáme důležité události. Ale musí to mít styl a eleganci. Dřevěné hodinky značky Duppau jsou již dlouho oblíbeným dárkem pro muže a ženy. Pečlivě zpracované domácí a exotické dřevo spojeno s kvalitními quartz strojky. Lehkost a jedinečný design, se kterým se lze odlišit a ukázat svoji individualitu. Do našich pánských a dámských dřevěných hodinek dáváme nejen lásku, ale také vlastní nápady. A je to znát. Naše dřevěné hodinky jsou unikátní přesně jako vy. Když si vaše milovaná osoba nasadí naše gravírované hodinky vždy si vybaví krásné společné chvíle strávené s vámi.

drevene-hodinky-duppau-caio-walnut

drevene-hodinky-duppau-neo-walnut-originalni-darek-pro-muze

drevene-hodinky-duppau-neo-olive-skvely-darek-pro-muze

drevene-hodinky-duppau-margo-pearl-skvely-darkek-pro-zeny

Tip #2 Dárek s věnováním: Dřevěné brýle

Milovníkům sluníčka nabízíme dřevěné sluneční brýle. Vybírat lze ze širokého sortimentu dámských a pánských dřevěných brýlí. Na skladě jsou různé tvary a barvy čoček. Pro výrobu brýlí se používá kvalitní dřevo, jako například bambus a dub. Všechny naše brýle mají polarizační a UV filtr. UV filtr chrání zrak před nebezpečným UV zářením, polarizační filtr brání nepříjemným odleskům. Dřevěné brýle Duppau oceníte nejen v létě na dovolené, v zimě při lyžování nebo jen tak při procházkách v přírodě. Jsou neuvěřitelné lehké a pohodlné na nošení. Oblíbeným dárkem jsou také pro rybáře, řidiče, sportovce a vůbec pro každého, kdo má rád originální design.

Tip na dárek pro muže a ženy - dřevěné brýle Duppau

Proč dáváme dárky?

Dávání dárků má dlouhodobou tradici, která sahá hluboko do minulosti. Neexistuje jedna, ale několik teorií původu darování dárků. Podle sociologů se darování vyvinulo původně kvůli svádění potenciálních partnerů a následné společné péče o plod. U zvířat se jedná o přirozené chování. Není to přirozená lidská vlastnost, ale s přibývajícím věkem se to člověk velmi brzy naučí. Už malé dětí zjištují, že s dobrovolným sdílením a darováním dárků si budují vztahy. Také v archaických společnostech dárky měly zvláštní význam. Používaly se k uzavření míru a k udržení vzájemné podpory. Darování dárků je také v religiózním kontextu. Ve všech náboženstvích je oběť důležitým rituálem. Obětními dary lidé chtěli uctít a získat milost bohů. Křesťanské Vánoce lze interpretovat jako svátek oběti: jako poděkování za „Boží dar“, narození Krista.

V dnešní době darujeme z lásky, zkrátka chceme druhému ukázat, jak moc pro nás znamená. Ani se nemusí jednat o speciální příležitost, jako narozeniny, svátek, Vánoce. Občas chceme jen tak někomu udělat radost nebo mu poděkovat. Krásné a originální dárky jsou módní doplňky ze dřeva. Potěší každého muže a ženu jakéhokoliv věku. Dřevo dýchá, voní a je příjemné na dotek. Vždy tak s sebou nosíte kousek přírody.

Dárek už máte a nevíte jak ho zabalit? Dozvíte se to v našem článku: Tipy na balení dárků - Jak zabalit dárek kreativně a ekologicky